Άρθρα Κυθήρων

Άρθρα Κυθήρων2024-03-16T13:40:34+03:00

Άρθρα σχόλια, χρήσιμες πληροφορίες για τα Κύθηρα.

Μάθετε τα πάντα για το νησί της Ουρανίας Αφροδίτης τα υπέροχα Κύθηρα, εδώ θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και το πως θα φθάσεις στο νησί, με όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά και από την Νεάπολη Λακωνίας. Πως θα φθάσεις με το δικό σου με το Ι.Χ. από την Αθήνα ή από το Καστέλι Κρήτης. Και όλα τα διαθέσιμα αεροπορικά δρομολόγια.

Εδώ θα βρεις όλα τα αξιοθέατα του νησιού που αξίζει να επισκεφτείς την κατά την παραμονή σου, όπως τα ενετικά κάστρα, τις βυζαντινές εκκλησίες και τα μοναστήρια. Επίσης όλα τα ιδιαίτερα φυσικά τοπία, όπως οι Μύλοι του Μυλοποτάμου, η καταπράσινη λαγκάδα με τους καταρράκτες και τις μικρές λίμνες, οι διάσημη Πορτοκάλια του Καραβά ανάμεσα σε μια υπέροχη λαγκάδι με πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Δείτε όλες τις παραλίες του νησιού μικρές και μεγάλες ικανές να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Τσεκάρετε τα καλύτερα τουριστικά καταλύματα για την διαμονή σας στα Κύθηρα, όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή studio, για εσάς και την παρέα σας, ιδανικά για οικογένειες, για φίλους, ή και για μεμονωμένα άτομα.
Ενημερωθείτε για τα τοπικά προϊόντα του νησιού που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε, όπως τα παξιμάδια λαδιού, το διάσημο μέλι από θυμάρι, τα πικάντικα λουκάνικα  και το λαδοτύρι.

This post is also available in: English (Αγγλικα)

Go to Top